سه شنبه, 03 اسفند 1395

Davoudi

به نام خداوند جان و خرد               كزين برتر انديشه بر نگذرد

سپاس بیکران پروردگار یکتا را که به ما توانایی داد تا علم و دانش را فرا گیریم و در مسیر تعالی انسانها و توسعه میهن عزیزمان ایران اسلامی بکار گیریم. دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت جام افتخار دارد تا به عنوان بزرگترین مرکزآموزش عالی شهرستان تربت جام با پیشینه چندصد ساله در علم و عرفان و با دانشمندان و عرفای بزرگی همچون : شیخ احمد جام، عبدالرحمن جامی، ابوالوفای بوژجانی (بوزجانی) و مردمی خردمند و با اخلاق ، درتربیت نیروی متخصص و کارآمد و تولید علم گام بردارد.

در جهان امروز، توسعه جوامع بشری بیش از هر چیز به تولید علم و فناوری بستگی دارد. رقابت در تولید دانش و فناوری های نوین جهت کسب ثروت، قدرت و رفاه بیشتر در بین تمامی کشورهای حقیقی انکار ناپذیر است: لذا در چشم انداز دانشگاه آزاد اسلامی توجه به فعالیت های پژوهشی و رقابت در تولید علم با دانشگاههای داخلی و بین المللی به عنوان یک هدف مهم تلقی می گردد.

علاوه براین توجه به کیفیت آموزشی و گسترش رشته های تحصیلی و مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا و افزایش و ارتقای اعضای هیات علمی و امکانات آموزشی – پژوهشی در محیطی رقابتی برای دانشجویان عزیز از الویتهای اساسی این  واحد دانشگاهی است.

ما مدیران، اساتید و کارکنان دانشگاه، تمام توان خود را بكار خواهيم گرفت تا به جوانان با استعداد و شایسته ای که این واحد دانشگاهی را جهت ادامه تحصیل انتخاب کرده اند، بهترین خدمات آموزشی و پژوهشی را همراه با رعایت اخلاق  انسانی ارائه نماییم.

دکتر علي اصغر داودی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت جام