چهارشنبه, 21 آذر 1397

" بسمه تعالی "

با توجه به درخواست های مکرر داوطلبان در خصوص ثبت نام دوره های کارشناسی و کاردانی (( پیوسته و ناپیوسته )) پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی ، ثبت نام مجدد از یکشنبه 8 مهر آغاز شد و تا ساعت 24 پنج شنبه 12 مهر ادامه خواهد داشت .

تمام متقاضیان ثبت نام براساس سوابق تحصیلی می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی https://www.azmoon.org ابتدا راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در خصوص انتخاب رشته ، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از تهیه کارت اعتباری ، نسبت به ثبت نام در 20 رشته/محل اقدام کنند .

شایان ذکر است معیار پذیرش در این دوره معدل کتبی دیپلم و عنوان مدرک دیپلم است لذا با توجه به عدم امکان ویرایش داوطلبان در هنگام درج معدل کتبی دقت لازم را داشته باشند .

مهلت ثبت نام مجدد به هیچ وجه تمدید نخواهد شد و به درخواستهایی که بعد از این تاریخ وصول شود ترتیب اثر داده نمی شود .

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت جام