جمعه, 04 فروردين 1396

مسئول سلف سرویس: مهندس مجید رضا صالحی

سلف سرویس واحد با مساحت 1750 متر مربع و ظرفیت 1000 نفر شامل 3سالن غذا خوری مجزا جهت دانشجویان برادر، خواهر و اساتید و كارکنان، آشپزخانه، انبار مواد غذایی، سرد خانه با ظرفیت 12تن و تجهیزات لازم جهت پخت و پز می باشد.

سیستم رزرو غذا در سلف سرویس به صورت اتوماسیون می باشد که مراحل کلی استفاده از سلف سرویس جهت استحضار به شرح ذیل اعلام می گردد:

1_ دریافت کارت رفاهی (PVC) از امور دانشجوئی

2_ شارژ کارت از طریق واریز وجه به حساب 0105979139007 بانک ملی و ثبت آن با مراجعه به امور مالی

3_ رزرو غذا از طریق اینترنت (سایت دانشگاه)

4_ دریافت غذای رزرو شده از محل سلف سرویس با کارت رفاهی

تذکرات:

-          در هر روز دو نوع غذا ( يارانه اي و نيمه يارانه اي ) سرو مي گردد كه مي توان از طريق سايت نسبت به رزرو هر يك اقدام نمود .

-          جهت تغيير نوع غذا از يارانه اي به نيمه يارانه اي در صفحه رزرو غذا با تيك زدن بر روي آيكون بالاي صفحه رزرو نسبت به تغيير آن از يارانه اي به نيمه يارانه اي اقدام نماييد.

-          آخرين مهلت جهت رزرو غذا براي هر هفته تا ساعت 14 روز چهارشنبه هفته قبل مي باشد.

-          ساعت توزیع غذا در سلف سرویس از ساعت 30/11 لغایت 30/13 می باشد و پس از آن با توجه به توزیع غذای مازاد و رسیدگی به امور بهداشتی، سلف سرویس تعهدی نسبت به ارائه غذا ندارد.

-          سِرو غذا به صورت پیش فروش می باشدلذا غذاي مازاد پس از ساعت 35/13 در صورت موجود بودن به صورت روز فروش سرو مي گردد.

-          سلف سرویس از تحویل غذا بدون ارائه کارت رفاهی (PVC)  معذور می باشد.

-          نوع غذای سلف سرویس هر هفته به صورت چرخشی تغییر می کند.

-          با توجه به نصب کارت خوان در محل امور دانشجویی و امور مالی، امکان شارژ مالی کارت از طریق کارت های بانکی عضو شتاب بوسیله کارت خوان می باشد.